15 Kasım 2016 Salı

Jeton Kart Nedir ?

Jeton Kart: internet üzerinde alışveriş yapmak, ödeme yapmak amacıyla kullanılan ön ödemeli kart sistemidir. Satın alma sistemi şu şekilde çalışmaktadır. Online işlemler linkinden girerek bizimle iletişime geçebilirsiniz veya telefon üzerinden almak istediğiniz miktarı belirtiyorsunuz. Biz de size banka hesaplarımız
ı veriyoruz ve Jeton kart bedelini bu hesaba havale / eft yapıyorsunuz. Havaleyi yaptıktan sonra bize bildirmeniz halinde çok hızlı bir şekilde pin kodunuzu cep telefonunuza SMS olarak gönderiyoruz. kartınızın pin kodunuzu istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Kart miktarları 10 euro'dan başlayıp 500 euroya kadar geniş bir yelpaze ile siz müşterilerimize sunduk. Jeton kart bir çok internet sitesinde kullanılmaktadır ve özellikle son dönemde bu sayı gittikçe artmaktadır. Çünkü kartın kullanımı arttıkça, ödeme piyasalarındaki konumu da hızla yükselmektedir. Kart satın alma ve bozdurma işlemleri yaptıktan sonra sizlere satış sonrası destek ve uygulama üzerinden işlem kolaylığı sağlıyoruz. Kart almak veya kart bozdurmak için de JETON UYGULAMAMIZ üzerinden de işlem yapabilirsiniz. Şu an hali hazırda Android uygulaması aktif edilmiştir. Google Play Store'da JETON ile aratma yaparak  JETON uygulamasını cep telefonunuza veya android cihazlarınıza indirip kurabilirsiniz. 
Jeton Sanal para veya elektronik Paradır, Jeton elektronik ödeme aracıdır. Ön ödemeli kredi kartıdır Jeton. Özellikle online alış veriş; için hazırlanmış bir ön ödemeli kart sistemidir. Amacımız kullanıcılara sorunsuz bir alışveriş ve ödeme keyfi yaşamalarını sağlamaktır. Jeton Kart 16 haneli pin kodu ile çalışmaktadır. Karta has bir algoritma ile üretilen pin kodu, paraya çevrilmektedir. Sizlere harika bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışanlarımız online. Canlı destek bölümünden bu deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Gelişen internet teknolojileri ticareti dijital ortama taşıdı ve bunun sonucunda da ortaya dijital para veya elektronik ödeme problemi çıktı. Bir şekilde internet üzerinden mal alım satımı gerçekleştirilebilir hale geldi ancak, ödemelerin gerçekleştirilmesi için de bir o kadar teknolojiler geliştirildi. İlk olarak banka havalesi veya eft şeklinde yapılan satışlar için ödemeler zamanla yerini kredi kartına bıraktı. Çünkü kredi kartının kullanılması kolay ve pratikti. Ama bir süre sonra da ortaya güvenlik problemi çıktı. Kopyalanan kartlar, kart bilgileri, internet üzerinden gelip giden paketlerin sniflenmesi ile elde edilmeye vb. kart bilgilerinin çalınması sonucuyla karşılaşıldı. Jeton işte bu sorunlara imdat gibi yetişerek, güvenli ve hızlı bir kart ödemesi gerçekleştirilmesini sağladı. Ön ödemeli bir kart sistemi olan Jeton tek kullanımlık yapısıyla güvenli ve pratik bir ödeme şekli olarak piyasadaki yerini aldı. Satış işlemleri için gerçekten çok önemli bir fonksiyon üstlenenfirmamız 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder