15 Kasım 2016 Salı

Jeton Kart Nasıl Alınır ?

Evet yukarıda Jeton hakkında ayrıntılı bilgi sunmaya çalıştık. Tabi şimdi de bu kartn nereden satın alınması gerektiği gibi bir sorun ortaya çıkıyor. Jeton BETAKART'tan alınır diyorz. Peki Neden ? Çünkü HIZLI, GÜVENLİ, UCUZ ve PRATİK bir alışveriş ve satın alma deneyimi sunuyoruz. Kart almak için hangi yolları izlemelisiniz ? 
1. yol telefon ile kart alabilir
siniz. telefon numaramız üzerinden destek takımımız ile irtibata geçebilirsiniz. Satın almak istediğiniz kart bedelini öğrenerek banka hesap numaralarımıza kart miktarını havale veya eft yaparak hızlı bir satın alma gerçekleştirebilirsiniz. 
2. yol olarak da skype üzerinden alışveriştir. Jeton kart almak için JetonTR skype adresinden canlı görüntülü iletişim kurarak da kart satın alabilirsiniz. 
3. yol canlı destektir. Sitemizde sağ alt kısımda bulunan ONLİNE YARDIM modülünden iletişim bilgilerinizi yazarak destek ekibimizle irtibat kurabilirsiniz. 

https://Jetontr.net internet sitemiz üzerinden bizimle online iletişime geçerek, almak istediğiniz miktarı bize bildiriyorsunuz. Ödeme yaptıktan sonra size 16 haneli pin numaranızı gönderiyoruz. Bu pin numaranızı kart geçen sitelerde kredi kartı gibi kullanabiliyorsunuz. Kartın Kullanımı çok kolay ve yaygındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder