15 Kasım 2016 Salı

Jeton Kart Fiyatları

Jeton fiyatları ile sitemiz sizlere 7/24 hizmet vermektedir. Online ödeme konusunda ve satış konusunda sitemizden istediğiniz konuda destek alabilirsiniz. Havale yapacağınız banka hesap bilgimizi sitemizin "Hesap Bilgilerimiz" bölümünden veya müşteri danışmanlarımızdan online destek ekibinden alınız.


Jeton Fiyatları Ne Kadar? Jeton kartlar fiyat açısından çok avantajlıdır ve genelde internette alışveriş yapan veya oyun oynayanların en çok merak ettiği konulardan bir tanesidir. Kart fiyatları ne kadardır diye sorulduğunda genelde fahiş komisyon miktarları ile Türk Lirası olarak alabileceğiniz ön ödemeli kart fiyatları akla gelmektedir. Fakat Betakart olarak çok az miktarda komisyon aldığımızı belirtmeliyiz. Mümkün olduğunca makul miktarda komisyon oranları ile dövizdeki dalgalanmaları da göz önüne alarak siz değerli müşterilerimiz için en uygun Jeton fiyatlarını belirledik. Kur endeksini baz alarak küçük miktarlarda komisyon oranları ekleyerek 10 Euro, 20 Euro, 25 Euro, 50 Euro, 100 Euro, 200 Euro, 250 Euro ve 500 Euroluk kart fiyatlarını belirledik. Burada dikkat etmeniz gereken şey ise, bu kartlar tek kullanımlıktır ve miktarı kadar bedeli tek seferde tüketmelisiniz. Toplamda 16 ayrı kart fiyatı yukarda listelediğimiz şekilde bilginize sunulmuştur. Alışveriş ve oyun için yapmanız gereken almak istediğiniz fiyatı bize bildirmeniz ve havale yapmanız. Pin kodu anında size verilecektir. Online Destek 7 gün boyunca sizlere hizmet vermektedir. 

Kart piyasasındaki yerini sağlamlaştıran BEsAKART sizlere çok iyi fiyatlarla hizmet veriyor. Peki kart fiyatları nasıl belirleniyor. Satın almak istediğiniz kart miktarına göre komisyon oranları değişmektedir. Kart bozdurma veya kart satışı için en iyi fiyatları sağlamaya çalışıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder