15 Kasım 2016 Salı

Jeton Kart Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

Jeton satın alırken öncelikle aldığınız firmaya dikkat etmelisiniz. Betekart olarak sizlere SSL üzerinden güvenli ve garantili alışveriş imkanı sunuyoruz. Kart satın alırken aldığınız site adresine dikkat ediniz. Gerçekten Besakart'a ait bir siteyemi girdiniz yoksa sitelerimizi kopya ederek müşterilerimizi dolandırmak isteyen artniyetli dolandırıcıların sitesinemi girdiniz.   sitesi üzerinden kart alınız. Kart pin kodu en kısa sürede cebinize gelecektir. 


Son günlerde alışveriş ve ödemelerinizi internet üzerinden gerçekleştirmek hem çok kolaylık, hem de tabi bunun yanında bir çok riski olan bir işlemdir. Bazılarına göre halen çok riskli bir işlem olan dijital ödeme işlemleri aynı anda hayatı kolaylaştıran, zamanı kısaltan bir internet işlemidir. Ödemelerde kullanılan kredi kartı, internet kullanıcılarının en çok kullandığı ödeme şeklidir fakat riskli bir ödeme yöntemidir. Çünkü kart bilgilerinin çalınma riski vardır ve dijital ortamda bunu güvence alabilecek uygulamalar çok kısıtlıdır. Özellikle medyada çıkan haberlerde ve çevremizden duyduğumuz haberlere göre artan bir kart dolandırıcılığı, bilgilerini çalma gibi durumlarla karşılaşılmaktadır. İşte böyle bir ortamda Jeton kart hızır gibi yetişerek ödeme işlemlerinin güvenliğini ve kolaylığını sağlamıştır. Son dönemde hızla artan Jeton kart kullanımı işlemlerinizi yaparken ne kadar güvendesiniz ? Peki Jeton Kart alırken nelere dikkat etmelisiniz ? 

1. Jeton kart almak istediğiniz sitenin önemi : En önemli konuların başında hangi siteden kart satın almak istediğiniz geliyor. Kart satın almak için en güvenilir sitelerinde başında sitemiz net ve BESA KART'ın diğer siteleri gelmektedir. Tanımadığınız bilmediğiniz, daha önce Jeton kart satın almadığınız sitelerden alım yapmayınız. 
2. Kart almak için dikkat etmeniz gereken diğer bir konu da işlem yaptığınız sitenin sahte olup olmadığıdır. Özellikle sitemizi kopyalayarak BESA KART'a ait bir site izlenimi vermek isteyen dolandırıcılar bu yöntemi kullanıyorlar. 
3. Kart işlemlerinizi gerçekleştirdiğiniz telefon numaralarının sitemize ve firmamıza ait olduğundan emin olunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder